CASE STUDIES 

ONZE WERELDVERHALEN

Wij helpen mensen over de hele wereld met slimme waterconsumptie. Samen met partners zijn er case studies neergezet om onze impact tastbaar te maken voor iedereen. 

HOTELS

The Imperial New Delhi

Een luxehotel met een rijke erfenis verweven in koloniale elegantie met een moderne uitstraling van de ouderwetse klasse. In 2018 bekroond met de prestigieuze titel van ‘Best Heritage Hotel’ door de Jury-Outlook Traveler Awards. Bekijk onze video over de integratie van Altered-oplossingen in dit prachtige hotel.

RESTAURANTS

Home of the Whopper

BURGER KING®, opgericht in 1954, is de op een na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld. Tegenwoordig heeft BURGER KING® meer dan 15.000 restaurants over de hele wereld. Altered heeft bij een van deze restaurants een test-versie gedaan, met waanzing resultaat. 

KANTOREN

Member Club Alma

Alma is een co-working-ruimte voor creatievelingen en ligt in het unieke gebouw Beckmanns College of Design in Stockholm. Het Beckmanns-gebouw is gerenoveerd in een modern, internationaal design die de oude kenmerken laat terugkomen. In dit design was e ruimte voor de oplossingen van Altered om een duurzame en slimme werkomgeving te waarborgen

BEZINESTATIONS

OKQ8

Een van de grootste petroleummerken van Zweden met 740 benzinestations. OKQ8 werkt actief om de ontwikkeling van meer klimaat- en milieuvriendelijke brandstofproducten te stimlere, om zo haar bijdrage aan duurzame steden en gemeenschappen te realiseren.

SCHOLEN

Synggatorpskolan - Basisschool

Synggatorpskolan is een basisschool in het zuiden van Zweden (572 studenten en 48 leraren). De school heeft verschillende gebouwen met meer dan 100 sanitaire voorzieningen, een gymzaal met douches en een keuken die collectief wordt ingezet voor de buurt.