WHY – HOW – WHATOnze missie

Zoveel mogelijk mensen bereiken om het tij te keren tegen waterschaarste en klimaatverandering.

Impact maken - vandaag.

Volgens WWF zal 75% van de wereldbevolking een vorm van watertekort ervaren tegen 2025.  De VN-denktank gespecialiseerd in water, UN-INWEH, concludeert dat we tegen 2030 te maken zullen krijgen met een kloof van 40% tussen vraag en aanbod van water. Daarnaast is watergebruik ook nauw verbonden met klimaatverandering, door de enorme hoeveelheden energie die gebruikt wordt om het water op te pompen, te behandelen, te transporteren en uiteindelijk te verwarmen. Volgens IPCC zijn de effecten van klimaatverandering binnen 8 jaar onomkeerbaar. Daarom zijn wij nu het tij aan het keren, voordat het te laat is

Slimme oplossingen - kleine veranderingen

De vraag is hoe? Wij denken niet dat grote veranderingen door revolutie komt. Grote, complexe oplossingen hebben tijd nodig voor ontwikkeling, testen en implementeren voordat ze impact hebben. Die tijd hebben wij niet. Wij geloven dat grote verandering komt door veel kleine slimme oplossingen, die door veel mensen worden gebruikt. Klimaatverandering en waterstress zijn geen problemen die worden opgelost door één geweldige oplossing. We hebben duizenden, zo niet miljoenen oplossingen nodig om verandering teweeg te brengen.

Onze filosofie - mensen

Iedereen wil verandering. Niemand wil veranderen. Omdat verandering moeilijk is. Duurzame producten maken die er slechter uitzien, aanvoelen of presteren dan we gewend zijn, werkt gewoon niet.  Producten moeten nou eenmaal door mensen worden gebruikt om impact te hebben. Daarom basseren wij technologieën op basis van het leven, de primaire behoeften en verlangens van mensen. Daarom hebben onze producten altijd een premium ontwerp, volledige functionaliteit, geweldige ervaring en staan wij voor toonaangevende duurzaamheid.

Wat wij doen

Zuenco is de officiele reseller van de Zweedse Altered in de Benelux. Altered ontwikkelt supereenvoudige retrofit-oplossingen, zodat iedereen zijn bestaande producten in minuten kan upgraden. Door waterstroom te hervormen door extreme besparingen toegankelijk te maken, zonder gedrag te veranderen. Hiermee willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken om samen het tij te keren tegen waterschaartse en klimaatverandering.