THE IMPERIAL NEW DELHI

The Imperial New Delhi is een iconisch hotel in het hart van New Delhi. Haar karkater en uitstraling doet denken aan de halcyon-dagen van de Raj.

New Delhi's Icoon

Een luxe hotel met een ontzagwekkende erfenis verweven in koloniale elegantie en vertoeft in de moderne stijl  met ouderwetse klasse. Toegekend met de prestigieuze titel van ‘Best Heritage Hotel’ door de Jury- Outlook Traveler Awards 2018 Het is het enige luxe 5-sterrenhotel in Delhi en een van de 7 hotels in India die wordt vermeld in Conde Nast Gold List 2018. Naast dit rijke karakter is Imperial New Delhi een voorloper in duurzaamheid en voorbeeld voor veel hotels in India en de wereld. 

"Sustaiability is definitely a pary of our core values. We as an organization are very open and very clear that we need to take this further. This nozzle is easiy retrofitted, there is no extra attachement. It's a fantastic innovation in its field." - Vijay Wanchoo, General Manager
Click Here
"We defintely need to modify our habits for the benefit of our fiture generations." - Anil Kumar, Director of Engineering
Click Here
Previous
Next

Het iconische erfgoed verpakt in koloniale elegantie neemt je mee terug in de tijd en maakt een fantastische indruk die voor altijd in je herinnering zal blijven. De spa staat bekend om zijn holistische pracht en voert u terug in de tijd.