CASE STUDIES 

ONZE WERELDVERHALEN

Altered producten bedienen de behoeften van klanten over de hele wereld. Samen met partners zijn er mooie case studies ontwikkelt om onze impact tastbaar te maken voor iedereen. 

CASE STUDIE

The Imperial New Delhi

Een luxehotel met een ontzagwekkende erfenis verweven in koloniale elegantie en verblijft in de moderne uitstraling van de ouderwetse klasse en pracht. In 2018 bekroond met de prestigieuze titel van ‘Best Heritage Hotel’ door de Jury-Outlook Traveler Awards. Bekijk de video over de integratie van Altered-oplossingen. 

CASE STUDIE

Home of the Whopper

BURGER KING®, opgericht in 1954, is de op een na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld. Tegenwoordig heeft BURGER KING® meer dan 15.000 restaurants over de hele wereld. Altered heeft bij een van deze restaurants een test-versie gedaan, met waanzing resultaat. 

CASE STUDIE

Member Club Alma

Alma is een co-working-ruimte voor creatievelingen en ligt het unieke gebouw Beckmanns College of Design in Stockholm. Het Beckmanns-gebouw is gerenoveerd in een moderne, internationale designuitdrukking die de bestaande kenmerken en eigenaardigheden laat terugkomen. In dit design was e ruimte voor de oplossingen van Altered om een duurzame en efficiente werkomgeving te faciliteren. 

CASE STUDIE

OKQ8

Een van de grootste petroleummerken van Zweden met 740 benzinestations. Ze werken actief om de ontwikkeling van meer klimaat- en milieuvriendelijke brandstofproducten te stimleren om bij te dragen aan duurzame steden en gemeenschappen. 

CASE STUDIE

Synggatorpskolan - Basisschool

Synggatorpskolan is een basisschool in het zuiden can Zweden met 572 studenten en 48 leraren. De school heeft verschillende gebouwen met meer dan 100 badkamers, een gymzaal met douches en een keuken die geschikt is voor nabijgelegen scholen in de buurt.